HR-konsult

Har du koll på arbetsrätten? Vet du vilka lagar som gäller när bolaget har 10, 25 eller 50 anställda? Lyckas ni attrahera och behålla högpresterande medarbetare över tid?

Ledarkapacitet är din externa HR-konsult som ger dig trygghet i frågor om HR, arbetsrätt och ledarskap. Ni vet att ni gör rätt idag, samtidigt som ni får löpande stöd och kompetenshöjande insatser inför morgondagen.

Med fokus på teknikbolag i tillväxt, får du en strategisk HR-partner som hjälper er att ta fram en struktur och effekt – så att ni kan bli ännu bättre som bolag.

En mix av strategiskt och operativt arbete

Som VD ska du känna dig trygg med att verksamheten är hållbar och att ni jobbar effektivt. Det räcker inte att förstå och förhålla sig till lagar och regler. När bolaget växer behöver ni parallellt höja kompetensen om HR-frågor hos samtliga chefer.

Det är sant att en god arbetskultur och engagemang är viktigt. Men allt börjar med tydlighet och struktur, grundbultarna måste på plats innan vi börjar att dekorera salen. Som erfaren chefscoach och teamutvecklare ger jag er förutsättningar att stärka gruppen med fokus på prestation. Jag hjälper er att hitta rätt verktyg för er specifika situation. 

 

Allt detta får ni av mig:

  • analys och validering av nuvarande HR-arbete,
  • konkreta förslag och genomförandeplan på hur ni kan gå tillväga för att vara rätt rustade för era framtida utmaningar,
  • legala skyldigheter inom arbetsrätt och arbetsmiljö – till exempel i frågor om LAS, kollektivavtal och diskrimineringslagen,
  • strategisk rådgivning till VD och chefer gällande verksamhetsutveckling och organisationsstruktur,
  • stöd i samband med rekryteringar, onboarding och employer branding,
    hantering av förmåner,
  • plan för rehabilitering och mycket mer.

Är vi rätt för varandra?

Vem? Teknikbolag med 10–150 anställda
Hur? Långsiktigt samarbete
Var? Göteborg med omnejd
När? 20–80 timmar per månad

Din HR-konsult på deltid

Jag har mångårig erfarenhet som chef och ledare i flera internationella bolag. Idag hjälper jag företag med HR-frågor, ledarutveckling och teamutveckling . Med dubbelexamen som civilingenjör och beteendevetare ger jag er både struktur och effekt – ett HR-arbete som gör skillnad på riktigt. Läs mer

Ge ditt företag en HR-boost

Är du nyfiken på hur ett samarbete ser ut? Låt oss börja med ett möte där vi tillsammans pratar om era behov och möjligheter framåt.

Darya har hjälpt mitt företag till nästa nivå. Helt enkelt excellent!

Maite Eriksson

VD och ägare, VAMO Varumärkesombudet AB

Samarbetet kring HR frågor med Darya har varit exemplariskt. Hon sköter inte bara det praktiska utan är ett stort stöd i hur man skall tänka och vad de egentliga frågeställningarna är. Som HR-konsult ger jag henne 5 av 5 stjärnor, kunde inte önska mig någon bättre.

Olle Göransson

VD och ägare, Avero AB

Darya är en tillgång till alla företag som söker en professionell och senior HR-partner med varm personlighet och stark social kompetens. Jag rekommenderar henne mer än gärna.

Christina Tilly

Head of Human Resources Nordic, Swisslog Logistics Automation